Tweewielerservice Verhulst logo

Veldwezeltstraat 24 - Maastricht

Over ons

Leuk dat u de tijd neemt om dit te lezen. Ik stel graag mijn bedrijf en mijzelf aan u voor.

Ik ben Rutger Verhulst. Op mijn achtste raakte ik gefascineerd door alles wat op twee wielen reed. Vanaf toen begon ik te prutsen wat later sleutelen is geworden. Sinds mijn zestiende ben ik werkzaam in de tweewielerbranche. Voor mij is er dan ook geen enkele uitdaging te groot.

In maart 2008 begon ik mijn eigen bedrijf Tweewielerservice Verhulst. Eerst klein en parttime naast mijn reguliere baan.  Er bleek meer vraag dan gedacht en ik mocht steeds meer klanten bedienen. Begin 2018 heb ik mijn vaste baan opgezegd en run nu full time mijn zaak.

Wij doen uitsluitend reparaties aan fietsen en geen verkoop. Voor advies kunt u altijd bij mij terecht. Tevens hebben we een haal- en brengservice.

Onder de naam Mobiele Fietsenmaker Maastricht sta ik sinds kort ook voor u klaar. Wanneer het voor u niet mogelijk is om naar mijn vaste werkplaats aan huis te komen en uw fiets ook geen 24-uur kunt missen, zorg ik ervoor dat ik in de ochtend op locatie uw fiets kom herstellen.

In het kort bestaat mijn bedrijf alleen maar uit service. Het is mijn doel om uw tweewieler zo goed en zo snel als mogelijk naar uw wensen te repareren.


logo
logo
logo
logo
logo
logo